Faciliteter og bygninger

Klostermarken Skole er 1. august 2016 flyttet i helt nyistandsatte lokaler på den gamle Nørrevangsskole.

Alle klasser har lækre lyse lokaler med højt til loftet. Skolen har gymnastiksal, og diverse faglokaler.

Udendørs har vi en helt ny og flot legeplads, svævebane og multibaner. Vi har atletikbane og BMX-bane lige i baghaven og området omkring skolen indbyder til lærings- og oplevelsesmuligheder i stor stil. Dertil har Klostermarken skole i 2017 investeret i en kolonihave, der danner ramme om skolens udeskoleundervisning.

Skolen har ligeledes to nye busser, som giver eleverne mulighed for at modtage undervisning væk fra skolens matrikel. Busserne benyttes i stort omfang til at tilgodese udeskoleundervisning, rideprojekter og tilbuddet om ekstrasvømning.

Siden er sidst opdateret 31. januar 2018